De boekhouding van uw webshop

Steeds vaker shoppen mensen online; schoenen, kleding, huishoudelijke apparatuur en andere elektronische apparaten. In een paar klikken zijn uw nieuwe schoenen besteld en betaald en een dag later heeft u ze in huis. Door de toenemende vraag aan online webshops, groeit het aantal ondernemers dat zich op de online verkoop richt aanzienlijk. En dus groeien ook de mogelijkheden.

Koppel uw webshop aan uw boekhoudpakket

Veel boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid om een koppeling te maken met uw webshop. U heeft uw webshop bijvoorbeeld gemaakt met een bestaand webshopsysteem zoals WooCommerce, Magento, LightSpeed of MyShop of u heeft zelf een webshop gebouwd. Een koppeling met uw boekhoudpakket is in de meeste gevallen mogelijk.

Automatiseer de boekhouding van uw webshop

Door uw webshop te koppelen aan uw boekhoudprogramma automatiseert u de boekhouding. Facturen worden automatisch verwerkt in de boekhouding. Wanneer u ook gebruikmaakt van koppelingen met uw bank en/of betaalmiddelen (PSP’s) worden ook deze gegevens automatisch verwerkt. Op die manier hoeft u de boekhouding alleen nog te controleren en bespaart u veel tijd.

Kies het juiste boekhoudpakket

Heeft u een webshop of bent u van plan er in de toekomst een op te richten? Kies dan een boekhoudpakket dat een koppeling met uw webshop mogelijk maakt.

Meer over boekhoudpakketten vergelijken

Lees ook onze andere blogs over het kiezen van het juiste boekhoudpakket of bekijk de Top 3 beste boekhoudpakketten.