Urenregistratie in uw boekhoudpakket

Uw boekhouding moet niet alleen een overzicht bieden van alle inkomsten en uitgaven, maar ook het bijhouden van gewerkte uren is een must. Kies daarom een boekhoudpakket met een geïntegreerde urenregistratie.

Een boekhoudpakket met urenregistratie

Er zijn drie belangrijke redenen waarom u het beste kunt kiezen voor een boekhoudpakket met uren-module. Op de eerste plaats biedt dit overzicht in de uren die in uw onderneming steekt. Zo weet u precies hoeveel tijd u kwijt bent aan opdrachten en terugkerende activiteiten.

Urencriterium

Het tweede voordeel van een urenregistratie is dat u snel kunt zien of u voldoet aan het urencriterium van 1225 uur. Ondernemers die voldoen aan het urencriterium kunnen namelijk aanspraak maken op zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Een goede urenregistratie kan dus belastingvoordeel opleveren!

Uren direct factureren

Werkt u op project- of uurbasis? Dan is een urenregistratie zeker een handige tool. U voert alle gewerkte uren in voor een bepaald project of een klant en verwerkt deze vervolgens rechtstreeks in een factuur. Dat bespaart veel tijd en gedoe!

Kies het juiste boekhoudpakket

Een boekhoudpakket met urenregistratie kan u veel tijd en geld besparen. Dus bent u op zoek naar een (nieuw) boekhoudpakket? Kijk of er ook een uren-module bij zit.